Garantia produselor vandute de firma noastra (PARMA PROD S.R.L.)

Pentru toate produsele vandute si livrate de catre firma noastra beneficiezi de certificate de garantie conform legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor.

Produse cu certificat de garantie emis de producator:
Pentru o parte dintre produsele vandute de firma noastra vei primi certificat de garantie emis de producator sau distributor in format tiparit. Il gasesti in cutia produsului sau lipit pe exteriorul cutiei. Pastreaza certificatul ca sa poti beneficia de garantie, daca va fi nevoie.
Daca produsul se defecteaza in perioada de garantie, reparatia iti este asigurata de reteaua de service autorizat a producatorului/ distribuitorului, in centrele specificate in certificat. Trebuie doar sa duci produsul defectat la cel mai apropiat centru de service mentionat in certificat, care va prelua intreaga responsabilitate a rezolvarii garantiei.
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.

Produse resigilate:
Toate produsele resigilate sunt insotite de certificate de garantie emis de firmanoastra in format electronic sau lipit pe colet.
Perioada de garantie este specificata in certificatul de garantie al fiecarui produs.