Despre noi

Unelte de grădină FUXTEC pentru persoane carora le place gradinaritul

Oamenii carora le place gradinaritul cumpara echipamentele lor direct de la FUXTEC, fara a fi nevoie sa faca ocoluri prin intermediari. Cine vrea să meargă la cumpărături pentru gradina de tipul Masini de tuns iarba ,motocoase sau alte unelte de gradinarit are cel mai convenabil pret on-line, de asemenea, calitatea superioara a instrumentelor de grădină, pentru aceasta s-a lansat magazinul online Fuxtec Romania. Pentru că prin produsele noastre nu puteți produce nici un gaz periculos. TÜV Nord a investigat pentru protecția mediului dacă sunt respectate limitele legale de emisie pentru ferăstraie cu lanț, aparate cu motor și motocoase. Numai patru mărci au trecut acest test – unul dintre acestea a fost FUXTEC. Ca furnizor dedicat, depunem toate eforturile pentru a avea totul în grădina sau in jurul grădinii. În plus față de echipamente, mai oferim de asemenea, produse pentru îngrijirea grădinii, foarfece de grădină de toate tipurile si o selecție largă de semințe de iarbă și produse de petrecere in aer liber a timpului, cum ar fi cărucioare pliabile și accesorii pentru picnic.

Uneltele de gradina FUXTEC fac gradinarii fericiti.

Un adevărat grădinar este fericit in gradina lui ingrijita. Pentru a avea grijă de ea, are nevoie de instrumentul potrivit. Instrumentele de grădină FUXTEC îl ajută să-și atingă satisfactia în grădinărit cu rezultate optime. Cositoarele de gazon cu mai multe functii asigură o impresie armonioasă în grădină. Trimmerele de gardviu completează fotografia plăcută de pe margine cu tăierea perfectă. Și cu suflantele noastre de frunze, grădinarul cu discernământ creează, de asemenea, ordine în aer liber în orice moment din toamnă. În timpul iernii se folosesc maturile automatizate și suflante de zăpadă pentru a păstra grădina în formă maxima chiar și în sezonul rece. Gloria încununată a selecției echipamentului de grădină FUXTEC este seria profesională. Aceasta înseamnă satisfactie pentru grădinarii profesioniști și cei care vor să devină.

Cumpara produsele profesionale de la FUXTEC

Service-ul nostru nu se limitează la vânzarea de unelte de grădină. Dacă doriți să vă cultivați grădina în mod profesional, iată întregul program oferit. În propriul atelier, echipa FUXTEC repară rapid și fiabil dispozitivele defecte. Desigur, în magazin sunt disponibile și piese de schimb și accesorii. FUXTEC garantează chiar și disponibilitatea pe termen lung a produselor. Dacă aveți întrebări legate de utilizarea uneltelor de grădină, veți primi întotdeauna informații competente de la linia telefonică tehnică. Cu toate acestea, angajamentul nostru depășește un serviciu ambițios pentru clienți cu o gamă de produse de înaltăcalitate. Grădina ta perfectă este aspirația noastră!

FUXTEC este membru al Industrieverband Garten (IVG)

Împreună cu alte 120 de companii membre, FUXTEC Germania se angajează să dezvolte industria de grădinărit în interesul clientului.

Câteva dintre caracteristici

Asamblare piese

Asamblarea pieselor este foarte simplă – În prospecte găsiți o descriere clară și completă a asamblării tuturor produselor FUXTEC.

Calitate Germană

Calitate identică în toate magazinele FUXTEC, atât din Germania cât și din România.

Service & Mentenanta

Asigurăm service și mentenanță – produsele FUXTEC sunt reparate în magazinele proprii.

Piese de schimb

Asigurăm piese de schimb pe termen lung.